Tapahtuman oletuskuva

HSJ:n perhepäivä: Hip Hop Hurraa!

4.5.2024 13:15

Tanssiteatteri Raatikko

Hip Hop Hurraa!

lauantaina 4.5. kello 13.15–15.00

 

Tervetuloa HSJ:n perhepäivään Tanssiteatteri Raatikkoon!

Raatikon humoristinen ja katu-uskottava tanssiesitys Hip Hop Hurraa! tempaisee mukaansa niin pienet kuin suuret katsojat. Pääsemme katu-uskottavuuden konferenssiin, jossa MC Karlo Kani ja MC Roiskeläppä jakavat maistiaisia hiphop-kulttuurista. Teoksessa leikitellään liikkeellä ja lauseilla sekä treenataan katu-uskottavuutta pienoiskoossa. Raatikon takuuvarmaan tyyliin yleisöllä on esityksessä aktiivinen rooli.

Tanssiteoksen on ohjannut Raatikon johtaja Jaakko Toivonen, koreografiasta vastaavat Akim Bakhtaoui sekä esiintyjät Ira Wuolle ja Johan Högsten. Esityksen kesto on 45 minuuttia ja suositusikä 3–12 vuotta.

Ennen esitystä tapaamme teatterinjohtaja Jaakko Toivosen ja hörppäämme kahvit tai pillimehut pienen makean kera. Kahviosta on mahdollista ostaa myös muuta evästä. Suomen vanhin tanssiteatteri Raatikko muutti uusiin, sille ja Teatteri Vantaalle varta vasten tehtyihin tiloihin perinteikkäälle Silkkitehtaalle syksyllä 2021. Toivonen on johtanut Raatikkoa pari vuotta. Mitä teatterille kuuluu nykyään? Sana on vapaa myös pienillä. 

Kahvit ovat tarjolla 13.15 alkaen, Jaakon tapaamme 13.30 ja esitys alkaa kello 14. Tulethan paikalle hyvissä ajoin!

HSJ tarjoaa osallistujille teatteriliput ja kahvituksen.

Paikan varaaminen

Yksi HSJ:n jäsen voi varata enintään viisi paikkaa, joista enintään kaksi aikuisille. Ilmoittautuessasi kirjaa omat tietosi ja anna muiden osallistujien nimet. HSJ:n jäsen toimii koko seurueen yhteyshenkilönä. Yhteensä olemme varanneet esityksestä 50 paikkaa. Tapahtumaan kannattaa ilmoittautua myös jonoon peruutusten varalta.

Saapuminen

Raatikon pääovi on Tikkurilantien puolella (Tikkurilantie 44), käynti myös Silkkitehtaan sisäpihalta (Silkkitehtaantie 5). Saman katon alta löytyy myös Teatteri Vantaa. Raatikko sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, noin 10 minuutin/700 metrin kävelymatkan päässä Tikkurilan juna-asema Dixistä. Lähin parkkipaikka (maksullinen) on Silkkitehtaantien puolella. Maksuttomia parkkipaikkoja löytyy hyvin muun muassa Heurekan pysäköintialueelta (Kuninkaalantie 5), josta on myös noin 10 minuutin kävelymatka Silkkitehtaalle.

Esteettömyys

Teatteritilassa pääsee liikkumaan pyörätuolilla. Yleisölämpiössä on esteetön wc. Opaskoirat ovat tervetulleita, mutta ilmoita niiden saapumisesta etukäteen teatteriin.

Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 5.4. kello 15. Tervetuloa!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   4.5.2024 13:15
Päättyy:   4.5.2024 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tanssiteatteri Raatikko

Silkkitehtaantie 5
01300 Vantaa

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Johanna Sillanpää

0505522045

johanna.sillanpaa@hsj.fi