Tapahtuman oletuskuva

Etäkoulutus: Midjourney visualistin työparina

12.3.2024 16:00

Teams

Midjourney visualistin työparina

Kaksi etäopetuskertaa, Teams:
tiistaina 12.3. klo 16.00-18.00
torstaina 14.3. klo 16.00-18.00

Haluatko oppia hyödyntämään tekoälyä esimerkiksi kuvituskuvien luomisessa? Tule HSJ:n kaksiosaiseen etäkoulutukseen, jossa tutustutaan Midjourney-ohjelmiston tärkeimpiin työkaluihin ja harjoitellaan tekoälykuvien luomista tekstikehotteiden eli promptien avulla.

Tekoälykuvituksen ja Midjourneyn saloihin meidät opastaa kansainvälisesti palkittu valokuvaaja ja Digital Artist Antti Karppinen, jonka koulutuksia arvostetaan niin Suomessa kuin maailmalla. Karppinen on hyödyntänyt tekoälyä erityisesti yrityksille tekemissään brändikuvissa jo useamman vuoden ajan.

Kaksiosaisen koulutuksen aikana opit luomaan ja muokkaamaan kuvia, rakentamaan yhtenäisiä kuvamaailmoja ja liittämään halutun henkilön Midjourneyn luomaan kuvaan. Saat asiantuntijan parhaat vinkit tekoälykuvitusten sisältöjen ja tyylien hallintaan, sekä valmiita "promptikaavoja", joita voit hyödyntää fotorealististen kuvien luomisessa sekä yksinkertaisten logojen suunnittelussa. 

 

anttikarppinen.jpeg

Valokuvaaja, tekoälykuvittaja Antti Karppinen.

Koulutuksen jälkeen hallitset tekoälykuvituksen perusteet ja ymmärrät, millaisia mahdollisuuksia ja rajoitteita Midjourney tarjoaaa visualistin työhön. Sinulla on myös tietoa tekoälykuvituksen eettisistä ja tekijänoikeudellisista kysymyksistä. 

Harjoituksia varten tarvitset maksulliset tunnukset Midjourneyn käyttöön. Basic-paketin kuukausimaksu on 10 dollaria, ja tilauksen voi päättää milloin tahansa. Saat ennen koulutuspäivää ohjevideon, jossa opastetaan vaihe vaiheelta Discord-tunnusten luominen ja Midjourneyyn kirjautuminen.

Koulutuksessa tehtävien käytännön harjoitusten kannalta on hyödyllistä, jos hallitset kuvankäsittelyn tai jonkin muun visuaalisen suunnittelun ohjelmiston perusteet. Tilaisuus järjestetään Teams-sovelluksessa, osallistumislinkin saat suoraan sähköpostiisi ennen koulutuksen alkua.

Koulutukseen mahtuu mukaan 20 HSJ:läistä ja se on maksullinen:

  •  50 euroa työsuhteiset, freelancerit, eläkeläiset
  •  25 euroa työttömät ja opiskelijat

Lippu valitaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksua varten tarvitset pankkitunnukset tai puhelimen mobiilipankkisovelluksen.

HSJ tukee jäsentensä osallistumista maksullisiin koulutuksiin ja tapahtumiin vähintään 40 prosentilla. Muistathan, että työnantajalta voi tiedustella osallistumista ammatillisen koulutuksen kustannuksiin.

Ilmoittaudu viimeistään 1.3. Tervetuloa!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   12.3.2024 16:00
Päättyy:   14.3.2024 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Lisätiedot

Koulutuskoordinaattori Laura Vuoma

0504095138

laura.vuoma@hsj.fi