Tapahtuman oletuskuva

Webinaari: Asiantuntija somessa

18.4.2024 16:30

Teams

Asiantuntija somessa

torstaina 18.4. kello 16.3019.00, Teams

Millaista lisäarvoa voin tuottaa työlleni someviestinnän avulla? Kuinka versioin vaikuttavan viestin eri kanaville sopivaksi? Kuinka hallitsen omaa aikaani ja yksityisyyttäni ja valmistaudun haastaviin tilanteisiin? Mistä ylipäätään saa tai kannattaa somettaa?

Tule kuulemaan lisää asiantuntijan someviestinnästä! Oletpa kiireessä viestejä someen singautteleva journalisti, omaa osaamista markkinoiva visualisti tai yleviä ylätason tavoitteita maalliseksi muokkaava järjestöviestijä, tämä Viestintä-Pirittan koulutus auttaa sinua kirkastamaan oman someviestinnän tavoitteita. Saat katsauksen nykyisiin someviestinnän kanaviin ja etikettiin, apua oman somesuunnitelman tekoon ja työkaluja viestinnän onnistumisten seurantaan.

Kouluttajana toimii verkkoviestinnän pitkän linjan asiantuntija Piritta Seppälä, joka on ollut mukana kehittämässä useiden organisaatioiden viestinnän ja sosiaalisen median strategioita. Seppälälle on tärkeää edistää parempaa viestintää kaikilla yhteiskunnan tasoilla. Hänen sydäntään lähellä ovat myös somen parempi keskustelukulttuuri ja sen edistäminen.

 

piritta-seppala-kuva.jpg

Viestinnän ja sosiaalisen median asiantuntija Piritta Seppälä

Asiantuntija somessa on perustason koulutus, joka sopii erilaisissa rooleissa somea käyttäville ja kaikille somen käytön ammatillisia mahdollisuuksia pohtiville.

Webinaarin järjestää Helsingin Seudun Journalistit ja siihen ovat tervetulleita Suomen Journalistiliiton jäsenet. HSJ:n tukema edullinen osallistumismaksu on 15 euroa. Muistathan, että voit kysyä tukea ammatillisen koulutuksen kuluihin myös työnantajalta, tai mahdollisesti vähentää ne verotuksessasi. Freelancerille on toistaiseksi voimassa oleva oma vero-ohje.

Tilaisuus järjestetään Teams-sovelluksessa, osallistumislinkin saat suoraan sähköpostiisi ennen webinaarin alkua. Vastaathan ilmoittautumisen yhteydessä myös ennakkokyselyyn. Sen avulla koulutuksen sisältöä räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaiseksi. Kysymykset ja kommentit ovat tervetulleita myös webinaarin aikana.

Ilmoittaudu viimeistään 15.4.

Lämpimästi tervetuloa!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   18.4.2024 16:30
Päättyy:   18.4.2024 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Lisätiedot

Koulutuskoordinaattori Laura Vuoma

+358 50 409 5138

laura.vuoma@hsj.fi