Vuoden journalisti Arja Paananen

24.4.2024 17:30

Bottan Tina-klubi

Vuoden journalisti Arja Paananen

keskiviikona 24.4. klo 17:30-20
Bottan Tina-klubi, Museokatu 10, 3. krs, Helsinki


Tervetuloa viettämään iltaa Vuoden journalisti Arja Paanasen seurassa!

Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Arja Paananen on jatkanut ansiokasta raportointiaan Venäjän tilanteesta ja Kremlin valtakoneiston toiminnasta, vaikka hänen maahanpääsynsä evättiin loppuvuodesta 2022. Millaista on Venäjään erikoistuneen toimittajan työ poikkeustilanteessa?

Venäjä-uutisointi on ollut Paanasen intohimo vuodesta 1990, jolloin maa oli vielä Neuvostoliitto. Vuosien varrella hän on päässyt esittämään kysymyksiä Kremlin kaikille neljälle viimeisimmälle johtajalle: Vladimir Putinille, Dmitri Medvedeville, Boris Jeltsinille ja Mihail Gorbatshoville. Työssään Paanasta on kiinnostanut erityisesti Suomen ja Venäjän suhde.

 

arja-moskova.jpg
kuva: Arja Paananen

Mikä vei nuoren journalistin Venäjälle ja millaisia oppeja maasta on  pitkän uran aikana karttunut? Mitä meidän tulisi Venäjästä tietää, ja millaisena Arja Paananen näkee naapurimaamme tulevaisuuden?

Tule kuuntelemaan, kun Vuoden journalisti kertoo työstään! Alustuksen jälkeen on aikaa kysymyksille ja vapaalle keskustelulle. Tilaisuus on suunnattu Suomen Journalistiliiton jäsenille ja sen järjestää Helsingin Seudun Journalistit. HSJ tarjoaa ensimmäisen drinkin, ja baari on auki kello kahdeksaan saakka, jolloin tilaisuus päättyy.

Tunnelmallinen Tina-klubi sijaitsee ravintola Bottan kolmannessa kerroksessa. Museokadun pääsisäänkäynniltä noustaan klubille portaita pitkin. Hissi löytyy Töölönkadun puoleiselta sisäänkäynniltä, josta opasteet perille.

Tilaisuus on maksuton Journalistiliiton jäsenille. Ilmoittaudu 21.4. mennessä. Lämpimästi tervetuloa!

Ajankohta

Alkaa:  

24.4.2024 17:30

Päättyy:  

24.4.2024 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Bottan Tina-klubi

Museokatu 10
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Koulutuskoordinaattori Laura Vuoma

+358 50 409 5138

laura.vuoma@hsj.fi