Tapahtuman oletuskuva

Webinaari: Enemmän irti LinkedInistä

4.10.2023 16:30

Teams

Enemmän irti LinkedInistä

keskiviikkona 4.10. kello 16.30-18, Teams

 

Etsitkö uusia työmahdollisuuksia? Haetko juttuusi asiantuntijaa? Haluatko tuoda esiin omaa tai työpaikkasi osaamista? LinkedInistä on hyötyä tässä kaikessa, kunhan sitä osaa käyttää. Tule HSJ:n webinaariin kertaamaan LinkedInin tärkeimmät toiminnot ja oppimaan uusia ominaisuuksia.

Kouluttajana toimii uravalmentaja ja yrittäjä Anna-Maria Leogrande, joka vetänyt LinkedIn-koulutuksia vuodesta 2017. Leogranden yritys Kumous on Suomen ensimmäinen moniosaajien ammatilliseen kehittymiseen ja työnhakuun erikoistunut asiantuntija. Uravalmentaja on itsekin joutunut  kipuilemaan Linkkarin kanssa, ennen kuin omannäköinen tapa alustan käyttöön löytyi.

annamarialeogrande.jpg

Anna-Maria Leogrande, Kumous

Jos päivittämättä jäänyt LinkedIn-profiili ahdistaa ja julkaiseminen tuntuu työläältä, tässä webinaarissa opit, miten ammatillisesta verkkoyhteisöstä voi saada aitoa hyötyä. Koulutuksen tavoitteena on auttaa osallistujia löytämään itselle sopiva tapa olla aktiivinen LinkedInissä.

Esitä alustan käyttöön liittyvät kysymyksesi jo ilmoittautuessasi, jotta vastausten valmisteluun jää riittävästi aikaa.

Webinaari on HSJ:n jäsenille maksuton. Tilaisuus järjestetään Teams-sovelluksessa, osallistumislinkin saat suoraan sähköpostiisi ennen webinaarin alkua.

Ilmoittaudu viimeistään 27.9. Lämpimästi tervetuloa!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

4.10.2023 16:30

Päättyy:  

4.10.2023 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Lisätiedot

Koulutuskoordinaattori Laura Vuoma

+358 50 409 5138

laura.vuoma@hsj.fi