Tapahtuman oletuskuva

Viestinnän mittarit ja käyttö – case Posti

26.9.2023 17:00

Kaisa-talo, Kaisa-sali

Viestinnän mittarit ja mitä niillä tehdään – case Posti

tiistaina 26.9. kello 17–19.30

Jäsenemme, tule kuulemaan ja keskustelemaan viestinnän mittaamisesta käytännön keissin pohjalta! Tiistaina 26.9. järjestettävässä Viestijöiden illassa Postin konsernin viestintäjohtaja Piia Kumpulainen ja yhteiskuntasuhdejohtaja Anna Storm kertovat, miten Posti mittaa viestintäänsä ja käyttää mittareita viestinnän kehittämiseen.

Postin viestintä on viime vuosina herättänyt paljon keskustelua ja saanut moitteitakin. Mutta onko haukuttu viestintä huonoa? Mitä sanovat viestinnän mittarit, ja miten Posti käyttää niitä viestinnän kehittämisessä ja johtamisessa? Miten ulkoinen palaute vaikuttaa? Ja: miten viestinnän tekijät selviytyvät palautteen ja johdon strategisten odotusten ristipaineessa?

Kumpulaisen ja Stormin esityksen jälkeen tilaisuudessa on aikaa verkostoitumiselle ja keskustelulle viestinnän mittaamisesta ja muista sitä liippaavista viestinnän kysymyksistä. Kun ilmoittaudut tapahtumaan, kirjaa kysymyksesi tai toiveteemasi mukaan.

posti1.png (243 KB)

Postin konsernin viestintäjohtaja Piia Kumpulainen ja yhteiskuntasuhdejohtaja Anna Storm, kuvat: Posti

Tilaisuuden järjestävät Helsingin Seudun Journalistit HSJ, Suomen freelance-journalistit SFJ ja Journalistiliitto. Tapahtumapaikka on Helsingin yliopiston pääkirjaston Kaisa-talon 7. kerroksessa sijaitseva Kaisa-sali. Sisäänkäynti on osoitteessa Fabianinkatu 30. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu suolaisineen ja makeineen. Mukaan mahtuu 32 liiton jäsentä. Tilaisuus on jäsenille maksuton.

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 9.8. kello 9.
Ilmoittaudu viimeistään 15.9.
Tervetuloa!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   26.9.2023 17:00
Päättyy:   26.9.2023 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kaisa-talo, Kaisa-sali

Fabianinkatu 30
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Nina Erho

050 3798 155

nina.erho@hsj.fi